Wednesday, 20 April 2011

LEBIH 115 SIARAN TV & RADIO PERCUMA


Cara baru menonton TV, Internet TV Malaysia terbaru tanpa perlu peralatan tambahan. Tonton siaran TV di komputer anda dengan perisian kami dan pada masa yang sama anda juga berpeluang menjana pendapatan. Tiada lagi Bayaran Bulanan.

Tonton UP Network TV Dan Rakam 

Peluang buat duit di internet dengan hanya menonton TV.

Program terbaru dan terbaik di Malaysia.

Tonton siaran TV kegemaran anda di komputer. Perisian menonton siaran TV ini adalah produk utama UP Network. Perisian hebat ini akan membolehkan anda untuk menonton pelbagai siaran TV melalui teknologi streaming. Anda akan dapat menikmati akses penuh ke semua siaran TV dari mana-mana sahaja di seluruh dunia.

UP Network TV boleh didapati dengan kos yang amat murah berbanding siaran TV berbayar yang lain. Tiada peralatan tambahan yang diperlukan untuk menikmati servis ini. Apa yang anda perlukan hanyalah keahlian serta perisian ini, komputer peribadi dan jaringan Internet Jalur Lebar.

Perisian hebat kami juga membolehkan anda merakam semua siaran kegemaran anda termasuk filem-filem yang ditayangkan! Sangat sesuai untuk kehidupan kita yang sentiasa sibuk dewasa ini. Bayangkan pergi bekerja dan kemudian pulang menonton apa-apa rancangan yang anda telah rakamkan semasa anda bekerja.

Daftar adalah PERCUMA!

Maklumat lanjut layari : UP Network TV

UP Network TV P2P Streaming 

Ini adalah perisian terbaru UP Network TV veris 2.0.3 yang memperkenalkan peer-to-peerstreaming teknologi dan ianya masih dalam versi beta. Kelajuan maksima streaming biasanya dicapai dalam tempoh 60-120 saat selepas anda membuka saluran ini. Anda dapat lihat sendiri apabila nombor di bawah kanan meningkat sehingga 100 siaran TV akan menjadi sangat stabil.

Berikut adalah berita penuh yang di petik daripada laman UP Network TV.

"Pihak UPNetwork sedang menjalankan ujikaji beta teknologi Peer-To-Peer Streaming. Teknologi ini membolehkan anda menonton siaran menggunakan bandwidth sharingstreaming. Ini bermakna, lebih ramai orang menonton sesuatu siaran, lebih baik mutu siaran. Kelajuan maksima streaming biasanya dicapai dalam tempoh 60-120 saat selepas anda membuka saluran ini. Untuk tempoh ujian ini, kami menyediakan saluran AXN, Star Movies, Phoenix Movies dan TV3. Jika anda mahu menonton saluran-saluran ini, sila tutup aplikasi ini, login ke Akaun Premium anda di laman web kami, muat-turun perisian UPTV dan install seperti biasa."

Up Network TV Peer-To-Peer Streaming
by zham102 | video info

1 rating | 793 views
curated content from YouTube

Preview Perisian UP Network TV versi 2.0.1 

Ini adalah preview Perisian UP Network TV versi 2.0.1. Ianya lebih trendy dan menarik. Saya menggunakan jalur lebah berkelajuan 512Kb untuk rakaman ini. Lihat sendiri tiada buffering ketika menonton TV. Untuk pengetahuan anda kesemua siaran TV di sini adalah Live TV (siaran langsung).

Program terbaru Malaysia - Tonton TV Jana Wang - UPNetworkTV.com

powered by Youtube

Testimoni

"Terima kasih yang tidak terhingga kerana melancarkan laman web ini. Program ini luar biasa dan lain dari yang lain. Selain dapat menonton rancangan-rancangan yang hebat-hebat, dapat pula menjanapendapatan. Memang yang terbaik!"

UP Network TV Produk Preview 

Perisian menonton TV terbaru Malaysia daripada UP Network TV.

Untung Pantas: TV UP Network Produk Preview
by zham102 | video info

2 ratings | 455 views
curated content from YouTube

Perhatian

Siaran TV UP Network boleh didapati dengan kos yang amat murah berbanding siaran TV berbayar yang lain. Tiada peralatan tambahan yang diperlukan untuk menikmati servis ini. Apa yang anda perlukan hanyalah keahlian serta perisian ini, komputer peribadi dan jaringan Internet Jalur Lebar.

Kesimpulan 

Perisian ini mungkin tidak sehebat yang ada di luar sana tetapi, ia berfungsi seperti yang dijanjikan. Selain itu perisian UP Network TV daripada ini sangat baru di pasaran, diperkenalkan sekitar Aug 2010. Biasanya untuk mendapat perisian yang baik dan stabil memerlukan sedikit masa dan penguna yang ramai. Jika penguna perisian ini bertambah atau menjadi popular, saya percaya pihak UP Network akan berusaha memperbaiki perisian ini ketahap yang lebih hebat. Anda boleh tunggu sehingga perisian UP Network TV ini ditahap yang berbaik atau meyertai sekarang dan jana wang sambil menunggu. Semua ini di atas pilihan anda.
Fikirkanlah.

No comments:

Post a Comment